Leuk! En wat doet Winkelman Organisatieadvies dan precies?

De diensten op een rijtje:

HR Advies

Versterken en vergroten van inzetbaarheid, werkplezier en pro-activiteit.

Meer weten?

Individuele coaching

Aandacht helemaal voor jou alleen en jouw vraagstuk. Ingericht op maat na een intake.

Meer weten?

Workshop

Groepssessies over een inspirerend thema. Altijd ingericht en afgestemd op de behoefte van opdrachtgever.

Meer weten?

Begeleide intervisie

Elkaar helpen om beter te worden in je werk. Dat is het doel van intervisie. Dit kan ook onder professionele begeleiding.

Meer weten?

Team coaching

Vanuit waardering en sterke kanten zelfstandig groeien als team. De aanpak is maatwerk vanuit Appreciative Inquiry.

Meer weten?

Assessment

Drijfveren & talenten analyseren hoe medewerkers kunnen ontwikkelen. Tools voor het ondersteunen van selectie, ontwikkeling of loopbaan.

Meer weten?

Winkelman Organisatieadvies werkt samen met

Sinds 2021 ben ik verbonden aan Shared Ambition, een landelijke provider voor werkgevers met een behoefte aan professionals sterk in arbeidsgerelateerde psychologische begeleiding. Voor medewerkers @work, @risk en @home. Hierin werk ik samen met meer dan 50 gedreven en bevlogen collega’s; psychologen, trainers en coaches. Onze thema’s zijn vitaliteit, veerkracht, stresshantering. Je kunt me dan treffen als HeyCoach, Coach op Locatie of als uitvoerend psycholoog in één van de diensten en producten van Shared Ambition.

Sinds 2017 werk ik voor klanten van Intrinzis in de zorg. Intrinzis, een netwerkorganisatie van psychologen heeft als missie leiderschap, plezier en vitaliteit in de zorg te versterken. Voor medewerkers, leidinggevenden en teams. Ik verzorg trainingen zelfleiderschap, teamcoaching en HR-consultancy op maat.